HG website button MeeDoen

We hebben ontdekt dat we de straat en andere buitenruimtes beter moeten opruimen. Ook moeten wij liever zijn voor onze bomen en struiken. Om samen van Heijplaat een schonere en groenere wijk te maken, beginnen wij daarom weer met Heijplaat Groen.

 

ALS JE LID WILT WORDEN VAN HEIJPLAAT GROEN:

* Eens in de 2 á 3 maanden  wordt je uitgenodigd voor een activiteit; en wij vragen je ook om ons te helpen de boodschap te verspreiden. Bij Heijplaat Groen bijeenkomsten gebruiken wij spelen, Quizzen, en creatief activiteiten om te leren over hoe wij horen om te gaan met ons afval. Ook houdt Heijplaat Groen “Opruim Acties” om zwerfafval tegen te gaan.

 

*Heijplaat Groen leden worden gevraagd om te proberen hun afval te verminderen. Hier heb je tips & suggesties om minder afval te produceren:

             - DUURZAME  BOODSCHAPPENTAS  IN PLAATS  VAN  PLASTIC

             - ZO MIN MOGELIJK SPULLEN KOPEN  MET  VERPAKKING

             - SPULLEN  GEBRUIKEN TOT  ZE  VERSLETEN  ZIJN

             - DUURZAME  PRODUCTEN  GEBRUIKEN  DIE  HERGEBRUIKT

            KUNNEN  WORDEN

             - ZO MIN MOGELIJK  PET-FLESSEN  KOPEN

 Maar vooral eerst nadenken voor je iets koopt. Heb je het wel echt nodig en hoe vervuilend is het? Voor veel producten zijn milieuvriendelijke alternatieven.

 Als we dat met zijn allen doen dan hebben we een begin gemaakt. Dan kunnen we doorgaan met onszelf te verbeteren en het milieu in stand te houden.