Ruilpunt Loterij, Druk & Gezellig

De sfeer zat er helemaal in bij De Grote Ruilpunt Loterij Show van donderdagavond 20 juni op de Heijplaat.  De Huiskamer zat lekker vol en de prijzentafel puilde uit met allerlei meegebrachte, mooie Ruilpunt geschenken van de deelnemers zelf. Het was een genoegen om te aanschouwen wie met wat naar huis ging, en hoe dat soms heel grappige situaties opleverde. Met veel vermaak en een beetje duurzame voorlichting tussen het draaien door is het een zeer geslaagde Heijplaat Groen happening geworden.

 

Een paar opmerkingen van Ruilpunt Loterij gasten: “Ik vond het idee al leuk, maar de uitvoering was geweldig. Voor herhaling vatbaar” (Coby Mullens, toneelclublid); “Ik vond het hartstikke gezellig!” (Lisa Rietschoten, dochter van Huiskamergastvrouw Loes) “Super!!!“ (Mariska Oostveen) en “Was een super avond, mijn complimenten!” (Corina de Jong, Woonbron). Reacties uit het gastenboek: “Ik vond het geweldig, moet je meer doen” en “Ik heb niets gewonnen, maar had plezier voor tien”.  In totaal zijn er zo’n 80 loten verkocht, dat leverde €120 op en werd geschonken aan het Ruilpunt.

 

Heijplaat Groen bedankt: de RDM voetbalvereniging voor het lenen van hun Rad van Fortuin, het Ruilpunt & de Kinderboerderij voor hun vriendelijke medewerking, Hannah Frederiks voor haar duurzame tips & verhalen, Hatice voor de lekker cupcakes & taart, Lisa voor het helpen bij de lotenverkoop en de Huiskamer voor de gastvrijheid en alle bezoekers die deze avond tot zo’n succes maakten. Heiplat Groen is een initiatief van Stichting Lawine en de bewoners van Heijplaat.

 

 

Ruil-Punt-Loterij-Poster-A3